17 Oct Brightmaven stelt onderzoeksbureau CED aan als vaste partner.

Brightmaven heeft CED aangesteld als vaste partner voor tactisch onderzoek. De afdeling Forensic van CED zal voor de klanten van Brightmaven het nodige onderzoek verrichten voor het terugvinden van gestolen objecten.  

Brightmaven helpt klanten bij het snel terugvinden van gestolen objecten en bij het beperken van de schadelast aan de hand van de virtuele rechercheur ‘Sjerlok Platform’. Sjerlok maakt gebruik van big data, kunstmatige intelligentie, semantische technologie en experts(digitaal). Via internet en andere bronnen wordt gezocht naar onder andere gestolen voertuigen, boten, machines en lading. Sjerlok vergelijkt en koppelt deze informatie met de gegevens van de gestolen objecten. Daarnaast blijft Sjerlok het dossier tijdens de opsporing monitoren en zorgt het voor samenwerking en communicatie met andere betrokken partijen zoals de politie en onderzoeksbureau CED.

“Door onze nieuwe technologie te combineren met de onderzoeksexpertise van CED kunnen we ongekende resultaten boeken en een lerend ecosysteem bouwen tegen diefstal en verduistering” aldus Ron Vermeulen, COO van Brightmaven.

Partners in crime

De opsporingsdienstverlening van Brightmaven kan worden ingezet op alle markten m.b.t. het terugvinden van gestolen objecten. Het doel van de werkzaamheden van CED is nadat een match van Brightmaven is ontvangen te komen tot het terugvinden van gestolen objecten in zowel Nederland als België. Door het proces te optimaliseren en te automatiseren neemt de terugvindkans toe, de schade af en wordt diefstal van voertuigen steeds minder interessant.

“Door deze unieke samenwerking met Brightmaven is de afdeling Forensic van CED up-to-date en daardoor nog beter in staat haar klanten te ondersteunen in diefstal- en verduisteringsschaden aldus Frank van Alphen, manager Forensic van CED”.

———————————————– Einde persbericht—————————————————————

Meer informatie is te vinden op: www.brightmaven.com

NOS: https://www.youtube.com/watch?v=Tqu0nT6WTx4

 

Wilt u meer informatie over dit persbericht:
Claudia da Silva Pires          +31(0)778080180

claudia.pires@brightmaven.com

Over Brightmaven

Brightmaven is een joint venture van Triple Mi Company en 8vance Matching Technologies. Met het Sjerlok platform, de digitale rechercheur in de Cloud, haar team van experts en haar Europees netwerk van Partners zorgt Brightmaven o.a. voor het profileren, zoeken, matchen en de recovery van gestolen voorwerpen. De opsporingsexpertise is afkomstig van Triple Mi Company en de technologie komt van 8vance Matching Technologies.

Over CED

CED heeft een heldere visie: we beschermen en behouden wat voor mensen van waarde is. Met ruim 1500 medewerkers in 14 landen maken we die belofte waar. Dat doen we onder andere voor bedrijven in de verzekeringssector, vastgoedondernemingen, woningbouwcorporaties, leasemaatschappijen, zorgverleners, grote corporates en overheden. CED is ook specialist in  onderzoek naar zowel de oorzaak als toedracht van schades en andere incidenten. Een team van vaste onderzoekers en een netwerk met freelancers, ondersteund door de binnendienst, behandelen  ruim 2.000 opdrachten per jaar. Dit varieert van korte
administratieve analyses tot uitgebreide tactische- en technische onderzoeken.

 

 

No Comments

Post A Comment